Discussion Forum: Thread 260155

 Author: LennyPep View Messages Posted By LennyPep
 Posted: Nov 25, 2019 08:49
 Subject: Cargo Railway Not Running
 Viewed: 71 times
 Topic: Help
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

LennyPep (0)

Location:  USA, Florida
Member Since Contact Type Status
Nov 28, 2016 Contact Member Buyer
Buying Privileges - OK
I have a 4559-1: Cargo Railway but it is not working. When I plug the regulator
in the green light turns on but nothing happens when I turn the yellow speed
regulator back and forth.

Please help. Thanks!
 Author: randyipp View Messages Posted By randyipp
 Posted: Nov 25, 2019 09:20
 Subject: Re: Cargo Railway Not Running
 Viewed: 31 times
 Topic: Help
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

randyipp (1385)

Location:  USA, New Hampshire
Member Since Contact Type Status
Dec 24, 2004 Contact Member Seller
Buying Privileges - OKSelling Privileges - OK
Store: Addicted to Building
In Help, LennyPep writes:
  I have a 4559-1: Cargo Railway but it is not working. When I plug the regulator
in the green light turns on but nothing happens when I turn the yellow speed
regulator back and forth.

Please help. Thanks!

Clean all your contacts, especially all the track connection points.
 Author: LennyPep View Messages Posted By LennyPep
 Posted: Nov 25, 2019 12:25
 Subject: Re: Cargo Railway Not Running
 Viewed: 32 times
 Topic: Help
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

LennyPep (0)

Location:  USA, Florida
Member Since Contact Type Status
Nov 28, 2016 Contact Member Buyer
Buying Privileges - OK
In Help, randyipp writes:
  In Help, LennyPep writes:
  I have a 4559-1: Cargo Railway but it is not working. When I plug the regulator
in the green light turns on but nothing happens when I turn the yellow speed
regulator back and forth.

Please help. Thanks!

Clean all your contacts, especially all the track connection points.

Thanks randyipp! What do you recommend cleaning with?