Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Kopen

Uitgelichte, gemarkeerde en geëerde shops

Uitgelichte, gemarkeerde en geëerde shops

Je kunt er voor kiezen om te winkelen in BrickLink shops die een goede klanten service leveren, toegewijd personeel en een brede selectie hebben om uit te kiezen. Hier zijn een paar beginselen om te uit te kijken naar uitgelichte shops die passen bij je koop behoeften:
Uitgelichte & Gemarkeerde Shops
Uitgelichte en gemarkeerde shops zijn shops die het meest verkocht hebben gedurende de voorgaande maaand. Uitgelichte shops zijn de wereldwijde top 10 en de gemarkeerde shops zijn de top 11 tot 60 werelwijd.

Klik op de Stores pagina om door de uitgelichte en gemarkeerde shops in je continent te scrollen.
Aanbevolen Shops
Aanbevolen Shops zijn te vinden op de homepage en zijn gebaseerd op de shop ontvangen feedback en shop verkopen:Shops met recente lof (Links)

Deze shops het de meest recente positive feedback ontvangen (lof) van kopers in je geografisch gebied (staat/provincie/land).

Shops met een uitverkoop (Rechts)

Deze shops hebben een bericht geplaatst over hun shop promotie in het Sales (uitverkoop) onderwerp van de BrickLink forums.
Geeerde Shops
Geeerde shops zijn shops die de hoogste contributie hebben geleverd aan de catalogus inventarissen met afbeeldingHonored in de afgelopen 2 weken. Deze shops worden beheerd door individuen die hun tijd en kennis geven aan de BrickLink catalog.

Op de Stores pagina, kun je de geeerde shops vinden met het hoogste aantal contributies. Ga naar "Catalog Credits" > Honored Stores voor een lijst van alle geeerde shops op volgorde van het aantal contributies.
Als je een verkoper bent en meer wilt weten hoe je uitgelicht wordt, ga naar de Getting Featured help pagina.