Uofficiel hjælp på andre sprog: Hjælp på Dansk / Hjælpecentral: Begynderguide

Hvordan finder jeg elementer?

Hvordan finder jeg elementer?

Denne guide fortæller dig hvordan du finder den butik der har de elementer du leder efter.
Elementer til salg:
  • Liste af butikker - Se en fuldstændig liste over BrickLink butikker såvel som at gennemsøge elementer til salg sat op i kategori. Klik på en butik for at gå ind i den. Nummeret ved siden af butiksnavnet viser dig hvor mange elementer butikken har til salg. Bogstavet "I" foran butiksnavnet viser om butikken sender til internationale købere eller ej.

  • Find butikker - Find de butikker som har de elementer de leder efter afhængig af de kriterier du vælger. Efter du har skrevet dine søgekriterier ind bliver du sendt videre til reslutatsiden der viser dig hvilke butikker der har de elementer du leder efter. Klik på en butik for at se hvilke elementer den butik har til salg.

  • "Elementer til salg"-søgning - Angiv kriterierne for det du søger efter. Du kan også søge ved hjælp af den søgefeltet der er øverst på alle sider. Efter du har søgt efter noget, bliver du taget til en resultatside. Klik på "Go Buy It"-knappen for at gå til den butik.

  • Nye elementer til salg - Klik på "new items for sale"-linket som ligger lige under søgefeltet øverst på alle sider. Linket fører dig videre til en kalender-side hvor du kan gennemse de elementer som er sat til salg den dag.
Referencekatalog:
  • Katalog - Katalog er en reference over alle LEGO-produkter der ud udgivet. Nogle af elementerne i kataloget er muligvis ikke til salg og nogle af tingene der er til salg er muligvis ikke i kataloget. Kataloget er en god måde at søge ind på hvilke elementer du leder efter. På katalogets startside kan du søge i kataloget og gennemse de mange kategorier. Hvis du får mere end et søgeresultat bliver du ført videre til en resultatside. Klik på elementnummeret for at se flere detaljer om den pågældende ting. På detaljesiden i "Current Inventory"-sektionen, klik på linksne for at se elementer listet op til salg. Dette tager dig til en side der listet hvilke butikker der har elementet til salg. Det er også muligt at se hvilke farver elementet er tilgængeligt i.

  • Set Inventories - BrickLink har information om hvilke elementer og minifigurer der forefindes i hvilke sæt - dette giver dig mulighed for at skrive et sætnummer og se hvilke elementer og minifigurer der er i sættet. Dette gør det ekstremt nemt at lokalisere præcis hvilket element eller hvilken minifigur du leder efter. På katalog startsiden skal du blot skrive sætnummeret i søgefeltet som så vil tage dig videre til detaljesiden for det sæt. Klik på "Inv"-linket, som er i øverste højre hjørne af siden, for at se hvilke elementer og minifigurer som sættet indeholder. Hvis der ikke er noget "Inv"-link findes der endnu ikke nogen information om hvilke elementer sættet indeholder.

    Bemærk - Ikke alle sæt indeholder information om hvilke elementer de indeholder. Denne information skal først tilføjes i systemet af vores medlemmer. Du kan også bidrage til denne indsats, der kaldes "inventorying a set". For flere oplysninger om hvordan du kan hjælpe med dette arbejde, kan du besøge Add Inventory-siden.

Ønskeseddel:
Hvis du har en lang liste af elemtenter du vil søge efter og vil købe fra så få butikke som mulig kan du tilføje elementerne til din Wanted List (ønskeseddel). Derfra går du til My Wanted Items By Shop-side som viser dig hvilke butikker der har flest af elementerne på din liste.

For mere information, se hjælpsiden om Wanted List.