Epäviralliset Ohjeet muilla kielillä: Ohjeet Suomi / Ohjekeskus: Ostaminen

Esitellyt, Korostetut ja Kunnioitetut kaupat

Esitellyt, Korostetut ja Kunnioitetut kaupat

Sivustolla on aina 10 kauppaa esiteltynä ja 50 kauppaa korostettuna kauppalistaus sivulla. Nämä ovat ankkuri kauppoja joilla on eniten myyntiä edeltävänä kuukautena.
  • Kuinka se toimii. Kun laskutusajo käynnistyy kuukauden ensimmäisenä päivänä, järjestelmä rankkaa myyjät jotka ovat maksaneet eniten palkkioita edellisenä kuukautena. 10 parasta myyjää saa kauppansa esiteltyjen lisalle ja seuraavat 50 korostettujen listalle. Kaupat listataan maittain ja sen jälkeen nimen perusteella, ei sijoituksen.
  • Kaupat voivat siirtyä listalle ja siltä pois. Kiinnioleva, tyhjä tai hyllytetty kauppa ei näy esitellyissä tai korostetuissa listoissa. Jos esitelty tai korostettu kauppa sulkee tai tyhjentää inventaarionsa, listalta järjestyksessä nostetaan seuraava kauppa tämän tilalle. Jos taas korkeamman sijoituksen omaava kauppa uudelleen avaa, se pudottaa listoilta huonoimman sijoituksen omaavan kaupan pois.
  • Menetänkö asiakkaita jos kauppani ei ole esiteltyjen tai korostettujen kauppojen joukossa? Et välttämättä. Miltei kaikki asiakkaat etsivät jotakin tiettyä tuotetta ja käyttävät hakukonetta, kataloogia tai haluttu listaa löytääkseen etsimänsä.
Esitellyt kaupat
Nämä ovat ykkösankkuri kauppoja. Tämä on korkein titteli kauppalistalla. Tässä asemassa on aina 10 kauppaa. Symboli heille on kuningas - valtakunnan valtijaita.
Korostetut kaupat
Nämä ovat ankkuri kauppoja ja niiden symboli on amiraali - laivan kapteeni. Tässä asemassa on aina 50 kauppaa.
Kunnioitetut kaupat
Nämä kaupat ovat antaneet eniten työpanosta viitekatalogiin kullakin alueella. Vai 3 kauppaa kultakin alueelta on esiteltynä. Näiden kauppojen symgoli on rakennustyöntekijä - joka symboloi viitekataloogiin käytettyä työtä. Seuraavassa eri alueet esiteltyinä miltä työpanoksia lasketaan:
  1. Paras inventaarion lähettäjä - Nämä kaupat ovat toimittaneet eniten inventaarioita (tieto siitä, mistä palikoista setit koostuvat) viitekatalogiin kahden viikon sisällä riippuen korkeimmasta tuote (osio) määrästä setissä ja minifiguuri inventariossa. Sivuilta BrickLink Setti and Minifiguuri Inventaariot sekä Inventaarion lataus löydät mitä setti ja minifiguuri - inventaariot ovat ja kuinka voit niitä toimittaa ja saada kauppasi tälle listalle. Katso tämä sivu nähdäksesi kaikki kaupat jotka ovat inventaarioita toimittaneet kahden viime viikon aikana, lajiteltuina työpanoksen mukaan.

  2. Paras kuvien toimittaja - Nämä kaupat ovat toimittaneet eniten kuvia viitekatalogiin viimeisen kahden viikon aikana. Sivulta Kuvien lisääminen näet ohjeet miten voit toimittaa kuvia katalogiin ja jolloin voit päästä tälle listalle. Katso tämä sivu nähdäksesi mitkä kaupat ovat tuottaneet eniten kuvia viimeisen kahden viikon aikana, järjestettynä työpanoksen mukaan.