Epäviralliset Ohjeet muilla kielillä: Ohjeet Suomi / Ohjekeskus: Kauppa

Vihjeitä myyntiin

Vihjeitä myyntiin

Onko myyntisi liian alhaista vai haluatko vain myydä lisää? Lue seuraavat ehdotukset jotka voivat auttaa sinua myynnin lisäämisessä.
 1. Liitä kuva jokaiseen tuotteeseen - Kuva vastaa 1,000 sanaa. Jos tuote ei ole laajasti tunnettu, varmista että liität kuvan siitä. BrickLinkin Katalogisa on kuvat useimmista tuotteista, ja voit käyttää niitä tai tuottaa kuva itse.

 2. Kerro yksityiskohtainen kuvaus setistä - Jos myyt kokonaisia settejä, sinun tulisi kertoa missä kunnossa setti on, kuinka monta (jos yhtään) palasta puuttuu, tuleeko setti alkuperäisillä ohjeilla ja/tai laatikolla varustettuna ja missä kunnossa ne ovat. Jos myyt kaikki settisi sinetöidyissä laatikoissa, voit liittää siitä tiedon kauppasi Splash-sivulle. Käytä laajennettua kuvausta kuvaillaksesi settiäsi mahdollisimman laajasti ja liitä niin monta kuvaa kuin haluat.

 3. Vieläkään et myy mitään? - Ehkä hintasi ovat liian korkeat, myyntimääräsi ovat liian pienet tai kukaan ei sillä hetkellä etsi niitä tuotteita joita sinulla on myynnissä.

 4. Myyjän työkalut:

  1. PayPal - Hyväksy luottokortteja PayPalin kautta ja lähetä sekä vastaanota rahaa verkossa:

  2. Postitus - Laske postikulut mistä tahansa tai minne tahansa maailmassa:

   Posti, USPS, UPS, iShip.com