Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Wens Lijst

Wens Lijst

Als je op zoek bent naar bepaalde items die in de catalogus staan, kun je ze aan je Add them to your Wanted List (= voeg ze toe aan je Wens Lijst) toevoegen en als ze beschikbaar komen ontvang je daarover een email. In je Wanted List, kun je ook per item zien welke momenteel beschikbaar zijn.

Nadat je een aantal items in je Wens Lijst, kun je ieder gewenst aantal van hen selekteren en een Lijst van winkels zien die deze items te koop hebben. Als je een geregistreerd lid bent, kun je een Lijst van winkels weergeven die de items van je Wens Lijst hebben en aan je criteria voldoen op de Mijn Gezochte Onderdelen per Shop pagina. Door op een shop te klikken zal dat je naar de shop brengen en de items winkelkar-klaar weergeven zodat je de items direct kunt kopen.

Hoe voeg ik items aan mijn Wens Lijst toe?
Er zijn verschillende manieren om artikelen aan je Wens Lijst toe te voegen: Je kunt alleen artikelen toevoegen die al in de catalogus aanwezig zijn. Als je Onderdelen of andere materialen wilt toevoegen, kun je aangeven of er contact met je mag worden opgenomen als het artikel beschikbaar komt in een door jou gespecificeerde kleur of ongeacht de kleur.
Hoe verwijder ik items uit m'n Wens Lijst?
Items blijven op je gewenste Onderdelen Lijst staan totdat je ze verwijdert. In My Wanted List, kun je individuele items verwijderen van je gewenste Onderdelen Lijst, alle items in de gekozen categorie of verwijderen van alle items in je extra gewenste Onderdelen lijs(en).

Als je een item niet langer nodig hebt, doe ons aub een plezier en verwijder het. Gewenste OnderdelenLijsten gebruiken systeembronnen.

Gewenste hoeveelheid & prijs
Je kunt de maximum prijs instellen die je wilt betalen voor een item wanneer je een item toevoegt aan je gewenste Onderdelen Lijst. BrickLink zal je niet via een e-mail waarschuwen en deze items zullen niet in je gewenste Onderdelen detailpaginas te zien zijn als het item meer kost dan de door jou ingegeven maximum prijs.

Je kunt ook de minimum hoeveelheid die het item moet hebben specificeren. Als de hoeveelheid van het item minder is dan je hebt gespecificeerd, BrickLink zal je niet via een e-mail waarschuwen en deze items zullen niet in je gewenste Onderdelen detailpaginas te zien zijn.

Verwar aub de gewenste Onderdelen Lijst minimum hoeveelheid niet met de hoeveelheid die je nodig hebt. Als je een 1,000 tal van een item wilt, zal BrickLink je niet inlichten tenzij de beschikbare items een hoeveelheid hebben van tenminste 1,0000.

Opmerkingen
Over ieder item dat in je gewenste Onderdelen Lijst staat, kun je je eigen opmerkingen kwijt.

Je kunt bijvoorbeeld ingeven hoeveel van dat item je hebt of hoeveel van dat item je nog zoekt of een project code of een project waar je dat item voor nodig hebt.

Beperkingen:

  • Gelimiteerd tot 128 karakters.
  • Kopen met behulp van je Lijst met Gezochte items
    Klik op de link "Items on my wanted list" (= Items op mijn Lijst met Gezochte Items) in het menu van een winkel (aan de linkerzijde in het midden, waar de categorieën staan) om te zien welke items die de winkel te koop heeft staan van jouw Lijst met Gezochte items en die aan jouw criteria voldoen. Je kan Gezochte items van je Lijst direct toevoegen aan je winkelwagen. Klik op de "All items" link om van de winkel alle items die op jouw Lijst staan te zien, ongeacht de door jou opgegeven gewenste hoeveelheid of prijzen.

    De door jou gewenste hoeveelheid zal onder de prijs van ieder item worden getoond. Wanneer de beschikbare hoeveelheid van een item minder is dan de gewenste hoeveelheid zal het gewenste aantal in rood staan.

    Gebruik van deze functie vereist dat je ingelogd bent. Indien je op de link klikt en je bent niet ingelogd, dan zal eerst om je gebruikersnaam en wachtwoord worden gevraagd. Wanneer je die hebt opgegeven zal het overzicht van de door jou gewenste items worden getoond.