Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Wens Lijst

Wens Lijst

Wens Lijst

Wens lijsten zijn een geweldige manier om een ​​lijst samen te stellen van onderdelen die je op BrickLink kan kopen. Je kan zoveel Wens lijsten maken als je wil om aan jouw verschillende winkel- en projectbehoeften tegemoet te komen. Nadat je een Wens Lijst hebt gemaakt, kan je naar de Kooppagina gaan om de beste winkel of combinatie van winkels te vinden waarmee je de Wens Lijst kan kopen en voltooien.
Hoe voeg ik onderdelen aan mijn Wens Lijst toe?
Er zijn verschillende manieren waarop je onderdelen aan je Wens Lijst kan toevoegen:
 • Op de hele website - Zoek in de catalogus, etalage- of startpagina naar een hartsymbool bij het gewenste item om het toe te voegen aan een Wens Lijst.
 • Binnen een Wens Lijst - Klik in elke individuele Wens Lijst bovenaan op de knop "Onderdeel Toevoegen" om een onderdeel uit de catalogus te kiezen om toe te voegen aan de respectievelijke Wens Lijst.
 • Upload een bestand of XML - Upload direct populaire bestanden of voer een XML in om een lijst met onderdelen te genereren die je aan jouw gewenste Wens Lijst kan toevoegen.
 • Deel een onderdeel uit - Kies een item dat je wil opsplitsen in afzonderlijke componenten om ze toe te voegen aan je gewenste Wens Lijst.
Je kan alleen onderdelen toevoegen die in de catalogus zijn gedefinieerd. Wanneer je onderdelen of andere specifieke onderdelen toevoegt, kan je de gewenste kleur selecteren of een melding ontvangen, ongeacht de kleur.
Gewenste hoeveelheid en hoeveelheid hebben:
Voor elk item in je Wens Lijst kan je een gewenste hoeveelheid specificeren die nodig is om het te voltooien. Je kan ook de hoeveelheid bij elke gewenste hoeveelheid aangeven om de voortgang van de voltooiing van het item bij te houden. Het is een goed idee om jouw hoeveelheid bij te werken terwijl je onderdelen per post ontvangt, om zowel onderdelen af te vinken als de voortgang bij te houden. Wanneer je de onderdelen in je Wens Lijst op de Kooppagina koopt, houdt BrickLink automatisch rekening met de 'Hoeveelheid Hebben' van elk onderdeel en zoekt naar de resterende Gewenste Hoeveelheid.

Voor loten die een hoeveelheid hebben die kleiner is dan de gewenste hoeveelheid die je opgeeft, zal BrickLink je niet per e-mail op de hoogte stellen.

Maximale prijs:
Voor elk onderdeel in jouw Wens lijst kan je ook de maximumprijs specificeren die je bereidt bent ervoor te betalen. Wanneer je in een winkel winkelt, kan je zien of hun prijs voldoet aan jouw maximumprijs of niet. Voor loten waarvan de prijs hoger is dan de maximale prijs die je opgeeft, stelt BrickLink je hiervan per e-mail op de hoogte.
Mijn opmerkingen:
Je kan je eigen opmerkingen over elk onderdeel in jouw Wens Lijst invoeren. Jouw opmerkingen zijn alleen zichtbaar voor jezelf. Je kan bijvoorbeeld invoeren hoeveel van dat onderdeel je hebt of hoeveel van dat item je nog zoekt of je kan een projectcode invoeren van een project waar je dat item nodig hebt.

Beperkingen:

 • Beperkt tot 128 tekens.
 • Hoe bewerk ik onderdelen in mijn Wens Lijst?
  Je kan wijzigingen aanbrengen in onderdelen en hun waarden in een Wens Lijst door op de knop "Bewerken" (Edit) in de rechterbovenhoek te drukken. Hiermee wordt de bewerkingsmodus gestart, waardoor alle waarden bewerkbaar zijn. Je kan ook de bewerkingsmodus starten door op een individuele waarde te klikken die je wilt wijzigen.

  Als je klaar bent met jouw bewerkingen, zorg er dan voor dat je jouw wijzigingen opslaat door op de knop "Wijzigingen opslaan" (Save Changes) te klikken in de balk die aan de onderkant van jouw venster verschijnt.

  Hoe gebruik ik de tool Bestelling toepassen?
  Nadat je in de rechterbovenhoek op de knop "Bestelling toepassen" hebt geklikt, kan je zoeken naar recente bestellingen met overeenkomende onderdelen in jouw Wens Lijst. Na het selecteren van een bestelling, zal de tool alle overeenkomende onderdelen weergeven, zodat je hoeveelheden kan specificeren voor elk respectief item om toe te passen op jouw hoeveelheid die je hebt (Have Quantity). Houd er rekening mee dat de tool momenteel niet kan bijhouden waar elke bestelhoeveelheid wordt toegepast, dus je houdt rekening met bestellingen die aan meerdere Wens Lijsten tegelijk voldoen.
  Hoe kan ik de Menubalk Selecteren gebruiken?
  Binnen elke individuele Wens Lijst is er een Menubalk met tools waarmee je een selectie van items tegelijk kan bewerken. Zorg ervoor dat je ten minste één onderdeel selecteert voordat je een van de volgende acties kiest:
  • Verplaatsen (Move) - Verplaats alle geselecteerde onderdelen naar een gewenste Wens Lijst.
  • Kopiëren (Copy) - Kopieer alle geselecteerde onderdelen naar een gewenste Wens Lijst.
  • Kleur toepassen (Apply Color) - Pas een kleur toe op alle toepasselijk geselecteerde onderdelen.
  • Voorwaarde toepassen (Apply Condition) - Pas een voorwaarde toe op alle geselecteerde onderdelen.
  • Prijs toepassen (Apply Price) - Pas een prijs toe op alle geselecteerde onderdelen. Je kan ervoor kiezen om handmatig een prijs in te voeren, de prijsgids raadplegen of de prijs te verhogen / verlagen met een percentage of een bedrag.
  • Hoeveelheid toepassen (Apply Quantity) - Pas een hoeveelheid toe op of vermenigvuldig / verdeel de hoeveelheid van de geselecteerde onderdelen.
  • Opmerking toepassen (Apply Remark) - Pas een opmerking toe op alle geselecteerde onderdelen.
  • Verwijderen (Delete) - Verwijder alle geselecteerde onderdelen.
  • Koop alles of Koop # geselecteerd (Buy All or Buy # Selected) - Zoek naar winkels die het beste aan alle of de geselecteerde onderdelen kunnen voldoen. Je wordt doorgestuurd naar de Kooppagina.