Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Winkel

Shop minimum bestelling & bypass wachtwoord

Shop minimum bestelling & bypass wachtwoord

Minimum Order is het minimum orderbedrag in $ aan items die een klant moet kopen om een order te kunnen plaatsen. Sommige verkopers willen geen bestellingen onder een bepaald bedrag ontvangen. Verkopers kunnen een minimum orderbedrag ingeven in hun Store Settings (= shop instellingen) onder de "Sell" (=verkoop) tab.
Niet toepasbaar voor order toevoegingen
Als een koper een bestelling heeft geplaatst die nog niet verzonden is, kan men toevoegen aan die order zonder het minimum orderbedrag te halen.
BrickLink zal een oplichtende waarschuwing geven als op de "Checkout" knop gedrukt wordt als het totaal beneden het shopminimum is zodat een koper alleen aan een bestaande order uit die shop kan toevoegen. Bij het inloggen, zal BrickLink een controle uitvoeren om te zien of de koper een bestelling geplaatst heeft in die shop die nog niet verzonden is. Als die er zijn zal aan de koper een lijst van bestelling worden weergegeven waaraan zij de bestelling kunnen toevoegen. Als er geen zijn zal de koper naar een foutmeldingscherm terug gebracht worden en worden gevraagd om meer items te kopen om aan het shop minimum te komen.
Minimum Order Bypass Wachtwoord
Verkopers hebben de mogelijkheid om een minimum order bypass wachtwoord in te geven in hun Store Settings (= hop instellingen) naast hun minimum orderbedrag instelling. Als deze is ingegegeven kunnen verkopers dit wachtwoord aan de leden via e-mail doorgeven om hun wel of niet toe te staan om onder hun minimum orderbedrag te bestellen. De koper geeft het wachtwoord in tijdens de checkout als het minimum orderbedrag niet is gehaald en als het correcte wachtwoord is gebruikt kun je verder gaan met inloggen zonder het minimum orderbedrag te hebben gehaald.