Neuradna pomoč v ostalih jezikih: Pomoč v Slovenščini / Središče za pomoč: Priročnik za novega uporabnika

Kako dodam izdelke v svojo nakupovalno košarico?

Na voljo je veliko različnih izdelkov. Vsak od njih ima lahko drugačen način prodaje. Ta stran podaja podrobno pomoč za vsak način prodaje posebej ter kako jih kupiti. Za bolj splošno pomoč glede trgovin in oddelkov v trgovinah obiščite:

Kako kupovati? Priročnik za novega uporabnika

Tu so tudi navodila, kako z oddajo naročila zaključiti nakup z izdelki, ki jih imate v nakupovalni košarici.

Navaden izdelek (Regular Item)

Količina, ki je na voljo za ta izdelek je 150. En izdelek stane $0,30. Vnesite količino, ki jo želite kupiti. Kliknite na gumb "Add Selected Items to Shopping Cart" (Dodajte izbrane izdelke v nakupovalno košarico) na dnu strani (ali pa pritisnite tipko ENTER), da dodate želeno količino v svojo nakupovalno košarico.

Masovni skupek (Bulk Lot)

Masovni skupki so označeni s (x{količina}) poleg količine, ki je naprodaj. Številka v oklepaju označuje masovno vrednost. Prodajalec zahteva, da te izdelke kupite v večkratniku tega števila. V našem primeru prodajalec zahteva, da kupite 50 ali 100 kosov tega izdelka in ne 13, 25, itd. Če je stanje zaloge manjše od masovno določene vrednosti - na primer 20 (x50) - lahko vseeno kupite preostanek zaloge.

Izdelek na razprodaji - količinski popust

Ta izdelek je na razprodaji. Prvotna cena je prečrtana in prikazana s sivo barvo. Prodajalec je tudi vnesel dodaten popust, ki ga ponuja glede na količino, ki bi jo kupili (količinski popust).

Večinski skupek

Večinski skupek (Super lots) vsebuje izdelke, ki so povezani in morajo biti kupljeni skupaj. Zgornji primer prikazuje primer izdelka, ki je vezan na Večinski skupek. Kliknite na gumb "View Super Lot" (Poglejte Večinski Skupek) za pregled izdelkov, ki jih vsebuje. Ponujeno imate tudi možnost izbire, kakšno količino Večinskega skupka boste kupili (glejte spodnjo sliko).

Z nakupom enega Večinskega skupka boste kupili po enega od izdelkov, ki so vezani na ta Večinski skupek (glejte zgornjo sliko). V našem primeru bi za nakup enega Večinskega skupka okna dobili en kos okna (okenski okvir), velikosti 1 x 2 x 2 in en kos prozorno-črnega stekla za to okno (okvir). Tako bi imeli v nakupovalni košarici dva izdelka (okvir in okno). Z nakupom treh kosov tega Večinskega skupka, bi imeli v nakupovalni košarici tri okna (okvirje) in tri stekla, skupaj šest izdelkov.