Discussion Forum: Thread 286900

 Author: Dracanthropic View Messages Posted By Dracanthropic
 Posted: Mar 25, 2021 22:39
 Subject: Can't actually install Studio
 Viewed: 57 times
 Topic: Related Software
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

Dracanthropic (0) 

Location:  USA, Massachusetts
Member Since Contact Type Status
Mar 25, 2021 Contact Member Buyer
Buying Privileges - OK
Hi. I really want to download Studio and make models and such, but it won't
actually open. I keep getting the same error

“Studio+2.0.pkg” can’t be opened because Apple cannot check it for malicious
software."

Then it says that "This software needs to be updated", but I'm downloading
the most recent software.

Any suggestions for what I might need to do? I'm on a macbook and downloading
from chrome.
 Author: peregrinator View Messages Posted By peregrinator
 Posted: Mar 25, 2021 23:09
 Subject: Re: Can't actually install Studio
 Viewed: 26 times
 Topic: Related Software
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

peregrinator (226)

Location:  USA, New Jersey
Member Since Contact Type Status
Jan 21, 2003 Contact Member Seller
Buying Privileges - OKSelling Privileges - OK
Store: Faber Family Bricks
In Help, Dracanthropic writes:
  Hi. I really want to download Studio and make models and such, but it won't
actually open. I keep getting the same error

“Studio+2.0.pkg” can’t be opened because Apple cannot check it for malicious
software."

Then it says that "This software needs to be updated", but I'm downloading
the most recent software.

Any suggestions for what I might need to do? I'm on a macbook and downloading
from chrome.

You might try the dedicated Studio forum: https://forum.bricklink.com/
 Author: theninja View Messages Posted By theninja
 Posted: Apr 4, 2021 18:19
 Subject: Re: Can't actually install Studio
 Viewed: 20 times
 Topic: Related Software
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

theninja (0)

Location:  Canada
Member Since Contact Type Status
Apr 11, 2019 Contact Member Buyer
Buying Privileges - OK
In Related Software, Dracanthropic writes:
  Hi. I really want to download Studio and make models and such, but it won't
actually open. I keep getting the same error

“Studio+2.0.pkg” can’t be opened because Apple cannot check it for malicious
software."

Then it says that "This software needs to be updated", but I'm downloading
the most recent software.

Any suggestions for what I might need to do? I'm on a macbook and downloading
from chrome.

Hey man my suggestion is not to install it! Ive had one Mac book completely die
right after I installed Studio a year ago and I tried to install it again on
my new MacBook Pro and it had massive problems. I went to apple preferences
and allowed it to install the program even though it is not an identified installer.
Big mistake my MacBook Pro 2019 16inch started to overheat and shut down. I
let it cool down a couple times and was able to uninstall it and delete the package
from trash. Mac is working normal again. Stay away from this program! I also
had a PC crash when I had studio installed so I would not touch it with a ten
foot pole! The developers clearly have not made the program up to code or apple
would allow it to be installed.
 Author: jklyon74 View Messages Posted By jklyon74
 Posted: Apr 7, 2021 14:59
 Subject: Re: Can't actually install Studio
 Viewed: 11 times
 Topic: Related Software
Cancel Message
Cancel
Reply to Message
Reply
BrickLink
ID Card

jklyon74 (1)

Location:  USA, New York
Member Since Contact Type Status
Jan 6, 2020 Contact Member Buyer
Buying Privileges - OK
In Related Software, Dracanthropic writes:
  Hi. I really want to download Studio and make models and such, but it won't
actually open. I keep getting the same error

“Studio+2.0.pkg” can’t be opened because Apple cannot check it for malicious
software."

Then it says that "This software needs to be updated", but I'm downloading
the most recent software.

Any suggestions for what I might need to do? I'm on a macbook and downloading
from chrome.

I am having this same issue, were you ever able to resolve it? Thanks!