Haluttu -lista

Jos etsit jotain tiettyjä osia tai settejä, voit lisätä ne Haluttu listalle. BrickLink ilmoittaa sähköpostilla kun näitä tuotteita on saatavilla.

Sen jälkeen kun olet lisännyt tuotteita Haluttu listallesi, voit valita niistä yhden tai useampia tuotteita ja nähdä listan kaupoista joissa on haluamiasi tuotteita myynnissä. Jos olet rekisteröitynyt jäsen, voit näyttää listan kaupoista joilla on haluamiasi tuotteita ja jotka sopivat kriteereihisi valitsemalla välilehdet: Wanted (Haluttu) > By Shop (Kaupoittain). Kauppaa klikkaamalla pääset kauppaan ja Haluttu listasi tuotteet ovat valmiiksi ruksittu ostettavaksi, jotta voit ostaa tuotteet saman tien.

Kuinka poistaa tuotteita Haluttu listalta?
Voit poistaa yksittäisiä tuotteita Haluttu listalta ja valitsemalla kategorian. Voit myös valita yksittäisiä kategorioita ja poistaa kaikki sen sisältämät tuotteet listaltasi.

Jos et enää tarvitse tuotetta, tee meille palvelus ja poista se.

Haluttu määrä ja hinta
Kun lisäät tuotteen Haluttu listallesi, voit valita maksimi hinnan jonka olet halukas maksamaan tuotteesta. BrickLink ei ilmoita sähköpostilla eikä näytä näitä tuotteita Haluttu sivun jos tuote maksaa enemmän kuin mitä olet määritellyt maksimi hinnaksi.

Voit myös määritellä minimi määrän jonka verran tuotteita täytyy olla. Jos tuotteen määrä on vähemmän kuin määrittelemäsi määrä, BrickLink ei ilmoita sähköpostilla eikä näytä näitä tuotteita Haluttu sivun.

Ei kannata sekoittaa Haluttu listan minimi määrää siihen määrään mitä olet etsimässä. Jos haluat tuotetta 1000 kappaletta, BrickLink ei ilmoita tuotteesta ellei sitä ole saatavilla vähintään 1000 kappaletta.

Huomautuksia
Jokaisella tuotteella jotka sinulla on Haluttu listalla, sinulla on vapaamuotoinen tekstikenttä jonne voit syöttää mitä tahansa informaatiota jota haluat.

Esimerkiksi voit liittä tiedon siitä, kuinka monta yksikköä sinulla on sitä tuotetta tai kuinka montaa yksikköä vielä etsit tai voit liittää projektikoodin siitä projektista mihin tarvitset tuotetta.

Rajoitukset:

  • Rajoitettu 128 merkkiin.