Valuutat

Seuraavat valuutat ovat tällä hetkellä järjestelmässä:
Argentine Peso (ARS)
Australian Dollar (AUD)
Brazilian Real (BRL)
Bulgarian Lev (BGN)
Canadian Dollar (CAD)
Chinese Yuan (CNY)
Czech Koruna (CZK)
Danish Krone (DKK)
Euro (EUR)
Guatemalan Quetzal (GTQ)
Hong Kong Dollar (HKD)
Hungarian Forint (HUF)
Indian Rupee (INR)
Indonesian Rupiah (IDR)
Israeli New Shekel (ILS)
Japanese Yen (JPY)
Macau Pataca (MOP)
Malaysian Ringgit (MYR)
Mexican Peso (MXN)
New Zealand Dollar (NZD)
Norwegian Kroner (NOK)
Philippine Peso (PHP)
Polish Zloty (PLN)
Pound Sterling (GBP)
Romanian New Lei (RON)
Russian Rouble (RUB)
Serbian Dinar (RSD)
Singapore Dollar (SGD)
South African Rand (ZAR)
South Korean Won (KRW)
Swedish Krona (SEK)
Swiss Franc (CHF)
Taiwan New Dollar (TWD)
Thai Baht (THB)
Turkish Lira (TRY)
Ukraine Hryvnia (UAH)
US Dollar (USD)

Hinnat muutetaan valuuttojen välillä käyttäen viimeisimpiä vaihtokursseja XE.com:stä, jotka päivittyvät kerran tunnissa. Valuutoille on 3 asetusta:

Katseluvaluutta:
Oletusasetuksena sivuston kaikki hinnat esitetään ostajalle hänen paikallisella valuutallaan - joko sen maan valuuttana jonka osoitteen rekisteröitynyt käyttäjä on ilmoittanut tai rekisteröimättömällä käyttäjällä sen maan valuuttana jonka IP osoitteesta hän tulee. Voit muuttaa katseluvaluuttaa Minun Asetukset sivulta BrickLinkissä.

Kaikki myyjät eivät hyväksi suuria valuuttoja kuten USD tai EUR ja vain jotkut myyjät hyväksyvät muita valuuttoja.

Ennen tilauksen asettamista, sivustolla näytettävät muutetut hinnat ovat suurinpiirteisiä, pyöristetty kahteen desimaaliin. "~" -merkki muutetun hinnan edessä kertoo että hinta on suurinpiirteinen. Todellinen muutettu hinta voi sisältää jopa 15 desimaalia.

Kassalla ostajalle näytetään muutetut kurssit myyjän hyväksymien valuuttojen listan vieressä.

Oletusarvoisesti hintaoppaan hinnat esitetään ostajalle hänen paikallisessa valuutassaan. Myyjälle hinnat esitetään hänen kauppansa perus valuutassa. Muutettaessa toisiin valuuttoihin, myytävät tuotteet käyttävät systeemissä olevaa viimeisintä valuuttakurssia. Edellisen 6 kuukauden myydyt tuotteet käyttävät valuuttakurssia joka oli tilauksen toimitushetkellä.

Valuuttakurssi voi vaihtua sen jälkeen kun ostaja on lisännyt tuotteita ostoskoriin ja ennenkuin tilaus on lähetetty.

Kaupan valuutta:
Myyjät voivat hyväksyä ja asettaa kaupan perusvaluutaksi minkä tahansa yllä mainitun valuutan Kaupan Asetuksissa.

 • Tilaukset - Jokainen tilaus käyttää vain yhtä valuuttakurssia, sitä joka oli käytössä kun viimeisin erä lisättiin tilaukseen. Kun lisätään jo olemassaolevaan tilaukseen, tilauksen kokonaissumma uudelleenlasketaan viimeisimmällä valuuttakurssilla. Kaikki tilauksen hinnat ovat myyjän perusvaluutassa jonka lisäksi näytetään kokonaissumma valuutassa jonka ostaja valitsi käytettäväksi. Tämä summa käännetään tilauksen kokonaissummasta käyttäen uusinta valuuttakurssia. Tilauksessa on 3 erilaista valuuttakenttää:

  • Perusvaluutta - Tämä on valuutta jossa kaupan hinnat ovat tilausta tehdessä. Kaikki muut hinnat paitsi käännetty kokonaissumma on perusvaluutassa.

  • Maksuvaluutta - Tämä on valuutta jossa ostaja valitsi maksaa tilauksensa, ennen tilauksen jättämistä. Myyjät voivat muuttaa sitä tilauksissa jotka on tehty Helmikuun 1, 2010 tai sitä uudemmissa Vastaanotetut Tilaukset sivulla. Ensin, sinun tulee aktivoida valuutta sarake Tilaus Asetuksissa. Käännetty kokonaissumma uudelleenlasketaan uudelle valuutalle käyttäen kurssia viimeisimmän erän tilaushetkellä.

  • Näyttövaluutta - Sama kuin maksuvaluutta, joka piti erottaa siirtymävaiheessa siltä ajalta kun sivuston kaikki hinnat olivat US Dollareissa, siirtyessä useampiin valuuttoihin.

 • Postituskulut ja Lisäkulut - Postituskulut, vakuutus, lisäkulut ja kreditti lisätään myyjän valitsemassa perusvaluutassa ja käännetään valuuttaan jonka ostaja valitsi maksaa tilauksensa käyttäen viimeisimmän tilauserän valuuttakurssia.

 • Kupongit - Kupongit annetaan ja lunastetaan myyjän perusvaluutassa.

 • BrickKauppa ja Peeron.com - BrickKauppa ohjelma ja Peeron liitännäiset Kauppa ohjelmat eivät vielä tue useita valuuttoja. BrickKaupan latauksien sisältämien tuotteiden hintaohje esitetään vain US Dollareina.

 • Palkkiot - Kaikki BrickLinkille maksettavat palkkiot lasketaan ja maksetaan US Dollareina. Järjestelmä laskee palkkion US Dollareina käyttäen valuuttakurssia viimeisimmän tilauserän kohdalla. Kun tilausta täydennetään, palkkio uudelleenlasketaan käyttäen viimeisimmän erän valuuttakurssia.
Haluttu listan valuutta:
Haluttu listan asetuksistasi voit valita missä valuutassa halutun listan maksimi hinnat esitetään. Järjestelmä vertaa haluttu listan maksimi hintaa kaupan hintoihin kääntämällä molemmat hinnat US Dollareihin.