Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Winkel

Shop Status, Wachtwoord & Geloten Bericht

Op de "Store Settings" pagina, hebben verkopers de optie om de status van hun shop te veranderen in:

  • Open - Artikelen in de shop zijn beschikbaar voor aankoop door het grote publiek.
  • Closed - Het sluiten van een shop zal alle artikelen in de shop verbergen voor het grote publiek. Het selecteren van deze optie plaatst de shop op de "Closed Stores Page". Verkopers hebben de optie om een gesloten bericht achter te laten, welke zal verschijnen in het linker menu waar ze een reden van sluiting kunnen specificeren, naast verwachte openingsdatum, etc.

Op de ID Kaard van een lid zal een slot icoontje verschijnen voor de naam van de shop als de shop is gesloten.

Shop Gesloten Wachtwoord
Om prive te verkopen, sluit je shop, zet een wachtwoord voor je shop en e-mail dit naar de leden die je wilt uitnodigen in je shop. Zij zullen in staat zijn om je shop binnen te gaan, terwijl deze gesloten is en kunnen ook een bestelling plaatsen, door het wachtwoord in te typen.

Als een Verkoper de Shop sluit terwijl een Koper in de shop is.
Een koper heeft 30 minuten om aritkelen in hun winkel wagen toe te voegen en de bestelling te plaatsen. Wanneer een shop is gesloten is, zal er een banner verschijnen waarop staat hoeveel minuten de verkoper nog heeft om de bestelling te voltooien. Hier is een voorbeeld:

Na de dertig minuten zal de koper niet meer in staat zijn om artikelen aan de winkel wagen toe te voegen, de winkel wagen te bekijken, of een bestelling plaatsen. Het volgende zal worden laten zien:

Als een koper het 'checkout' gebied voorbij is voordat de dertig minuten voorbij zijn, zullen de koper nog steeds in staat om de bestelling te plaatsen, zelfs als de dertig minuten voorbij zijn voordat ze de bestelling plaatsen. Als een koper de shop binnen is gekomen met een wachtwoord, is er geen tijdslimiet en zal de banner niet worden getoond.

Automatische Sluiting Opties
Je kan ook aangeven of een winkel automatisch moet worden gesloten als je een specifiek aantal dagen niet hebt ingelogd. Inloggen wordt ook automatisch gedaan, als je de 'remember me' knop hebt aangevinkt en je een pagina bezoekt waarvoor je moet zijn ingelogd. Als je winkel automatisch wordt gesloten, zal het systeem je een e-mail sturen om je hiervan op de hoogte stellen. Het minimum aantal dagen is 3.