Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Gemeenschap

Persoonlijke pagina's

Persoonlijke pagina's

Ieder lid kan een "About Me" pagina (=over mij; een persoonlijke pagina) maken, welke informatie over het lid bevat en die door iedereen (dus ook niet leden) te bekijken is. Wanneer je een "about me" pagina hebt gemaakt zal een klein () icoontje bij je gebruikersnaam worden getoond.

Ga naar "About me" onder "myBrickLink" om je pagina aan te maken of om die aan te passen. Maak de inhoud van het tekstgebied leeg om je "about me" en je "about me" icoontje naast je gebruikersnaam te verwijderen.

Ga naar "Pages" (=pagina's) onder "Members" (=leden) om de persoonlijke pagina's van anderen te bekijken.

Additionle Pagina's
Als je tekst niet op één pagina past, is er de optie om additionele pagina's toe te voegen. Een menu zal aan iedere pagina worden toegevoegd, als je meer dan één pagina hebt.
 • Additionele Pagina's Toevoegen - Om additionele pagina's toe te voegen, geef je de naam van de pagina in de box boven het tekstgedeelte en klik vervolgens op de "Add Page" knop. Je kan alleen een additionele pagina's toevoegen, als je hoofdpagina tekst bevat. De naam van de pagina is gelimteerd tot 25 tekens.

 • Pagina's Veranderen - Je moet op een pagina zijn die je wilt veranderen om deze te kunnen veranderen. Om te kunnen navigeren tussen verschillende pagina's, klik je op de naam van de pagina in het menu aan de zijkant.

 • Pagina's Verwijderen - Je kan alleen je hoofdpagina verwijderen als je alle additionele pagina's hebt verwijderd. Klik de "Delete" checkbox aan, of verwijder alle tekst om een pagina te verwijderen.

 • Menu - Wanneer er additionele pagina's aanwezig zijn, een menu met alle namen van de pagina's, waarop je kunt klikken, die je naar de ander pagina's zal leiden, zal verschijnen op iedere pagina. Standaard word dit menu aan de zijkant weergegeven. Er is ook een optie om dit menu aan de bovenkant weer te geven.

 • Achtergrond Kleur - Er is een optie om een achtergrondkleur toe te voegen aan de pagina. Vul de HEX-waarde van de kleur in, of klik op de "Color Table" (= kleur tabel) link om voorgeselecteerde kleuren te selecteren.

 • Sorteren - Een optie om een letter of een nummer op iedere pagina in een sorteer box in te vullen. De links in het menu worden gesorteerd door dit veld, indien aanwezig. De hoofdpagina komt altijd eerst tijdens het sorteren.

 • Pagina Soort/Status:
  • "Show Page" - Pagina is zichtbaar voor iedereen.
  • "Hide Page" - Pagina is verborgen.
  • "Include Only" - Pagina is ingesloten in alle ander pagina's. Dit is handig als je bijvoorbeeld een koptekst of voettekt op alle pagina's wilt weergeven. Je kunt meerdere koptekst- en voettekstpagina's hebben. Of deze pagina's worden weergegeven als koptekst of voettekst is afhankelijk van de sortering van de pagina's. Een koptekstpagina kan gestorteerd worden op 'A', een tweede koptekstpagina sorteernummer 'B', een voettekstpagina 'Z' en alle andere pagina's alle andere letters.

   Verborgen en ingesloten pagina's zullen niet verschijnen in het menu.

Afbeeldingen
Om afbeeldingen op je pagina's te hebben, kun je deze elders hosten of "Upload Images" op BrickLink.
 • Mappen - Je kan mappen toevoegen als je veel afbeeldingen hebt. Nadat je de map hebt toegevoegd, klik je op de mapnaam om deze te openen. De map verwijderen zal ook alle afbeeldingen in de map verwijderen.

 • Afbeelden Toevoegen - Klik op "Browse" om de afbeelding op je computer te localiseren en klik op "Upload Image" om de afbeelding te uploaden. Om je afbeeldingen in een specifieke map te plaatsen, moet je in die map zijn. Als je afbeelding de breedte van 640 pixels overschrijd, word deze automatisch verkleind tot 640 pixels. ook word er een kleine afbeelding van 80 x 60 pixels gemaakt van iedere afbeelding die je upload.

 • Afbeeldingen Bekijken - Klik op de kleine afbeelding om de grote afbeelding te bekijken.

 • Afbeeldingen Verwijderen - Vink de checkbox onder iedere afbeelding die je wilt verwijderen aan en klik op de "Delete Selected Images" knop.

 • Afbeeldingen Doorlinken - Het ID van de afbeelding en het adres van de afbeelding staat onder iedere afbeelding. Grote afbeeldingen staan in de /myImg/ map en de kleinere afbeeldingen in de /myImgT/ map.
  • Grote Afbeelding URL:
   <IMG SRC="http://www.bricklink.com/myImg/{image ID}.{file extension}"> of
   <IMG SRC="/myImg/{image ID}.{file extension}">
  • Kleine Afbeelding URL:
   <IMG SRC="http://www.bricklink.com/myImg/Thumb/{image ID}.{file extension}"> of
   <IMG SRC="/myImg/Thumb/{image ID}.{file extension}">