Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Kopen

Verzendkosten

Verzendkosten

Voor artikelen in de winkels gelden naast de weergegeven prijs ook verzendkosten, tenzij anders aangegeven door de verkoper. De verzendkosten zijn afhankelijk van elke individuele verkoper. De meeste verkopers hebben hun verzendkosten vermeld op hun splash-pagina - de pagina die wordt weergegeven wanneer u de winkel binnengaat of op het tabblad "splash" klikt.

U kunt ook een offerte aanvragen met de verzendkosten voordat u een bestelling plaatst. Klik op de knop "Een offerte aanvragen" onder de knop "Doorgaan naar afrekenen" in de linkerzijbalk op de winkelpagina. Houd er rekening mee dat deze functie alleen beschikbaar is wanneer de verkoper dit toestaat (u kunt contact opnemen met de verkoper om een ​​offerte voor verzending te krijgen voordat u de bestelling plaatst door op het tabblad 'Contact Store' te klikken in de winkel van de verkoper).

Elke winkel wordt beheerd door een afzonderlijke persoon of bedrijf; daarom moet u een afzonderlijke verzendkosten betalen voor elke winkel waar u koopt. Naast verzendkosten, kunnen sommige winkels administratiekosten en/of extra kosten in rekening brengen. Raadpleeg de winkelvoorwaarden die ook worden weergegeven bij het afrekenen voordat de bestelling wordt ingediend voor eventuele extra kosten.

Als u na het plaatsen van een bestelling een te hoge verzendkosten in rekening wordt gebracht die niet duidelijk in de winkelvoorwaarden staat vermeld, kunt u de bestelling zonder kosten annuleren door een verzoek tot annulering van de bestelling in te dienen.