Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Kopen

Verzendkosten

Verzendkosten

Voor artikelen in winkels worden verzendkosten in rekening gebracht bovenop de getoonde prijs, tenzij anders vermeld door de verkoper. De verzend- en administratiekosten zijn afhankelijk van elke individuele verkoper. De meeste verkopers hebben hun verzendkosten vermeld op hun splash-pagina - de pagina die wordt weergegeven wanneer u de winkel binnengaat of op het tabblad "splash" klikt.

U kunt ook een offerte aanvragen waarin de verzendkosten zijn inbegrepen voordat u een bestelling plaatst. Klik op de knop "Request A Quote" onder de knop "Proceed to Checkout" in de linkerzijbalk op de winkelpagina. Houd er rekening mee dat de offertefunctie alleen beschikbaar is als de verkoper dit toestaat (u kunt contact opnemen met de verkoper om een ​​verzendofferte te ontvangen voordat u de bestelling plaatst door op het tabblad "Contact Store" in de winkel van de verkoper te klikken).

Elke winkel wordt beheerd door een afzonderlijk individu of bedrijf; daarom moet u voor elke winkel waar u koopt een aparte verzendkosten betalen. Naast verzendkosten kunnen sommige winkels administratiekosten en / of extra kosten in rekening brengen. Raadpleeg de winkelvoorwaarden die ook worden weergegeven bij het afrekenen voordat de bestelling wordt geplaatst voor eventuele extra kosten.

Nadat een bestelling is geplaatst en u een te hoge verzendkosten krijgt aangeboden die niet duidelijk in de winkelvoorwaarden zijn vermeld, kunt u de bestelling zonder boete annuleren door een "Order Cancel Request".