Uofficiel hjælp på andre sprog: Hjælp på Dansk / Hjælpecentral: Køb

Udvalgte, fremhævede og hædrede Butikker

Udvalgte, fremhævede og hædrede Butikker

Der vil altid være 10 udvalgte butikker og 50 fremhævede butikker på Store List-siden. Disse butikker har haft flest salg i den foregående måned.
  • Hvordan det virker. Når faktureringsperioden løber den 1. i hver måned, rangerer systemet alle sælgere, der har betalt gebyrer den foregående måned fra det højeste til det laveste. For eksempel vil listen i løbet af marts måned være baseret på betalt i februar, til salg, der skete i løbet af januar måned. De 10 bedste sælgere ligger på listen med udvalgte butikker og de ​​næste 50 sælgere har deres butik fremhævet. Butikkerne er sorteret efter land og derefter ved forretningens navn og ikke ved deres placering.

  • Butikker kan flyttes af og på listen. Lukkede, tomme eller suspenderede butikker fremgår ikke på listen med udvalgte eller fremhævede butikker. Hvis en udvalgt eller fremhævet butik lukker eller sletter deres varebeholdning får den butik med den nærmeste rang deres plads. Det omvendte sker hvis den butik med en høj rang åbner igen: de lavere rangerede butikker vil rykke ned på listen. Den laveste på listen vil blive flyttet helt ud af listen.

  • Er der nogle ulemper hvis min butik ikke er udvalgt eller fremhævet? Ikke nødvendigvis. Næsten alle købere leder efter noget specifikt og bruger søgemaskinen, kataloget eller "wanted list" til at finde det de leder efter.
Udvalgte butikker:
Her er de top sælgende butikker. Dette er den mest præstigefyldte plads på butikslisten. Der er 10 udvalgte butikker på listen ad gangen. De får kongens symbol - rigets hersker!
Fremhævede butikker:
Disse butikkers symbol er skibskaptajnen. Der er 50 fremhævede butikker på listen ad gangen.
Hædrede butikker:
Dette er de butikker som har bidraget mest til referencekataloget afhængig af bidragsområdet. Kun top 3 butikkerne hvert bidragsområde bliver vist. Symbolet for dem er bygningskonstruktøren - der symboliserer det arbejde der er udført for at hjælpe med at udvide indholdet i referencekataloget. De følgende områder er dem giver butikker anerkendelse for på listen:
  1. Highest Inventories Submitter - De butikker, som har leveret det højeste samlede antal unikke elementer i nye lagre og det højeste antal beholdningsændringsrapporter anmodninger til henvisningen katalog i de sidste 2 uger. Et point gives for hvert unikt element i en ny opgørelse, og et point for hver ændring i en ændringsanmodning. Besøg Varebeholdninger , tilføj beholdning og Inventory Change Request -sider for at finde ud af, hvad lagrene er, og hvordan du kan bidrage med, som kan føre til din butik optræde på denne liste. Se Honered Stores for at se alle butikker, der har indgivet varebeholdninger og beholdningsændringsanmodninger til kataloget i løbet af de sidste 2 uger sorteret efter deres varebeholdninger bidrag ranking.

  2. Highest Image Submitter - er butikker, som har leveret det højeste antal billeder til reference katalog i de sidste 2 uger. Besøg Tilføj billede-siden for at få instruktioner om hvordan du kan overføre billeder til kataloget, som kan føre til din butik optræder i denne stedet. Se Honored Stores for at se alle butikker, der har uploaded billeder til kataloget i løbet af de sidste 2 uger sorteret efter deres billeder bidrag ranking.