Uoffisiell hjelp på andre språk: Hjelp i Norsk / Hjelpesenter: Kjøp

Fraktkostnader

Fraktkostnader

Varen i butikken har en fraktkostnad i tillegg til prisen som blir vist om ikke annet er skrevet av selgeren. Fraktkostnader og plukkavgif er forskjellig fra selger til selger.

De fleste selgere har fraktkostnadene listet opp på splash tabben - siden som vises når du åpner butikken eller klikker på "splash" tabben. Du kan også kontakte selgeren for å få en ca pris på fraktkostnaden før du lager en bestilling ved å klikke på "contact store" tabben i selgerens butikk.

Hver enkelt butikk eies av separate individer eller firmaer og derfor vil prisen på fraktkostnadene være forskjellig i de enkelte butikker du handler fra. i tillegg til fraktkostnader kan det, i noen butikker, forekomme en avgift for håndtering og/eller andre avgifter. Vennligst se butikkens betingelser, disse blir også vist før ordren blir sluttført av kjøper og påsatt butikkens avgifter.

Hvis, etter at du har lagt inn en bestilling, det ser ut som at avgiftene er for høye og du ikke kan lese avgiftene i butikkens betingelser, kan du kanselere ordren uten å få straff må du sende inn en Order Cancel Requeste.