Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Winkel

Tips voor Verkopen

Tips voor Verkopen

Te weinig verkopen of je wilt meer? Lees onderstaande suggesties die kunnen helpen om meer te verkopen.
 1. Voorzie ieder item van een afbeelding - Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Als een item wat onbekent is, wees er dan zeker van dat je daar een afbeelding van ioevoegt. BrickLink heeft afbeelding van bijna alle items in de catalogus. Je kunt de afbeeldingen van Bricklink of die van jezelf gebruiken.

 2. Voorzie gedetailleerde beschrijvingen voor sets - Als je complete sets verkoopt, zul je moeten specificeren in wat voor conditie de set is, hoeveel (als dat het geval is) stukjes er missen, of het met originele instrukties komt en/of de originele doos en in welke conditie deze zijn. Als je een eigen pagina URL hebt en als al je sets bijvoorbeeld in verzegelde dozen zitten, kun je die informatie op je splash pagina plaatsen. Gebruik de uitgebreide beschrijving om je set zo goed mogelijk te beschrijven en zoveel als mogelijk afbeeldingen toe te voegen.

 3. Nog steeds geen verkopen? - Misschien zijn je prijzen te hoog, de hoeveelheden van je items zijn te laag of momenteel heeft niemand de items nodig die je te koop hebt.

 4. Verkoop Hulpmiddelen:

  1. PayPal - Accepteer Credit Cards met PayPal en stuur en ontvang geld online:

  2. Verzending - Bereken verzendkosten van en naar overal in de wereld:

   USPS, UPS, iShip.com