Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Winkel Inventaris

Conditie van te koop aangeboden Item

Conditie van te koop aangeboden Item

Ieder artikel dat te koop is, heeft een conditie. De volgende richtlijnen moeten worden toegepast om de conditie te bepalen, maar toch moet men altijd de beschrijving lezen voordat een bestelling word geplaatst. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de verkoper om duidelijk te krijgen of datgene wat je besteld ook echt is wat je wilt.
In z'n algemeenheid
Gebruik bij geen enkel item de termen als "Like New" of "As New" in de beschrijving, ongeacht of het nieuw of gebruikt is.
Sets
 • Nieuwe Sets
  • (Zonder sub-voorwaarde) mag je er vanuit gaan dat sets Sealed zijn, tenzij anders beschreven..
  • Sealed - Set is gloed nieuw, doos nog gesealed en de zakjes in de set waarschijnlijk nog dicht en compleet intact. Een verkoper kan niet garanderen dat de set compleet is.
  • Compleet - Inhoud is gloed nieuw, maar kan zijn verwijderd uit de plastic zakjes voor het inventariseren alleen. Inclusief alle inhoud wat van origine bij de set hoor, zoals extra onderdelen, instructies en (indien aanwezig) originele doos/verpakking.
  • Incomplete - Inhoud is gloed nieuw, maar kan zijn verwijderd uit de plastic zakjes voor het inventariseren of het verwijderen van andere inhoud van de set. De set mist wat van de inhoud, instructies of originele doos/verpakking. In de beschrijving hoort duidelijk te staan wat er precies mist.

 • Gebruikte Sets - De set is geopend, de zakjes zijn niet meer intact en de set is een keer gebouwd.
  • (zonder compleet/incompleet indicatie) behoort meer informatie in de beschrijving gegeven te worden..
  • Compleet - De set heeft alle onderdelen om alle modellen te bouwen (inclusief alternatieve modellen) zoals in de instructies. De set heeft instructies (als die in de set horen) maar hoeft geen extra onderdelen of originele doos/verpakking te bevatten. Als een set geen instructies heeft behoort deze te komen met alle onderdelen zoals die weergegeven zijn op de doos of emmer.
  • Incompleet - De set mist wat van de inhoud of instructies. In de beschrijving hoort duidelijk te staan wat er precies mist.
Onderdelen
 • Nieuwe Onderdelen - Onderdelen zijn gloed nieuw, direct uit sets of gekocht "als nieuw" in een andere vorm zoals assecoires pakketten of Pick A Brick en zijn alleen voor sorteren te handen genomen. Deze onderdelen zijn nooit gebruikt op wat voor manier dan ook.

 • Gebruikte Onderdelen - Onderdelen welke voorheen gebruikt zijn en waarschijnlijk nog in goede, bruikbare conditie. Als de onderdelen uitzonderelijke slijtage, verkleuring, krassen etc. bevatten, hoort dit in de beschrijving duidelijk te worden weergegeven.
 • Incomplete Onderdelen - Alle Onderdelen, nieuw en gebruikt, kunnen alleen aangeboden worden als ze Complete zijn. Incomplete Onderdelen (onderdelen samenvoegingen die sub onderdelen missen) zullen uit elkaar gehaald moeten worden en aangeboden worden als aparte onderdelen, of aangeboden worden in de Custom Items sectie met een eigen foto en duidelijke beschrijving. Gebroken of verbogen onderdelen worden beschouwd als incompleet en moeten aangeboden worden als Custom Items.
Minifigures:
 • Nieuwe Minifigures - Minifigures die splinternieuw zijn, direct uit nieuwe sets of werden aangeschaft "as new" in een andere vorm zoals accessoir packs of Pick A Brick en zijn alleen voor sorteer doeleinden door de handen gegaan. Minifigures kunnen als nieuw aangeboden worden zowel volledig gemonteerd of als aparte onderdelen.

 • Gebruikte Minifigures - Minifigures die eerder zijn gebruikt en vermoedelijk nog in goede bruikbare staat verkeren. Als de minifiguren overmatige slijtage, verkleuring, overmatige krassen, andere markeringen enz. vertonen, moet dit worden vermeld in het veld *Opmerkingen*.

 • Incomplete Minifigures - Alle minifigures, zowel Nieuw en Gebruiklt, unnen alleen aangeboden worden als ze Complete zijn. Incomplete Minifigures zullen uit elkaar gehaald moeten worden en aangeboden worden als aparte onderdelen, of aangeboden worden in de Custom Items sectie met een eigen foto en duidelijke beschrijving. Gebroken of verbogen minifigures worden beschouwd als incompleet en moeten aangeboden worden als Custom Items.
De conditie van artikelen in Mijn Inventaris en Mijn Wens Lijst veranderen.
Mijn Inventaris :
Sets:
1e box:
N - Nieuw
U - Gebruikt
2e box:
C - Compleet
I - Incompleet
S - Sealed
Alle andere artikel types:
N - Nieuw
U - Gebruikt
Mijn Wens Lijst:
N - Nieuw
U - Gebruikt
N/A - (Bericht me ongeacht conditie)